Vrij keramiek voor gevorderden

Ben je al ervaren met het vormgeven van keramiek of heb je de beginnerscursus gevolgd en wil je verder gaan, dan bied ik de mogelijkheid om in te stromen op de ‘vrije’ dagdelen. Je werkt dan vanuit je eigen creativiteit, experimenteert en leert verder. Je vaardigheden zullen verdiepen en je zult merken dat de objecten die je maakt steeds meer je eigen stempel gaan krijgen, je eigen ik zullen weerspiegelen.

Je bent volledig vrij in de keuze van wat je wilt maken. Ondertussen is een deskundige aanwezig die je vragen zal beantwoorden of je tips zal geven hoe iets anders of makkelijker kan.

De prijs voor ‘Vrij keramiek’ is € 60,00 per maand, inclusief glazuren en bakken (vooraf te voldoen). Klei kost € 5,00 voor een half pak (5 kg).

Bij aanmelding voor vrij keramiek voor gevorderden kun je je voorkeur aangeven welk dagdeel jou het beste uitkomt. Bij minimaal 5 deelnemers zal een dagdeel ingevuld gaan worden. Indien het dagdeel van je voorkeur (nog) niet is ingevuld of indien er nog niet voldoende deelnemers voor zijn, word je op de wachtlijst geplaatst. In ieder geval neem ik contact met je op om je persoonlijke wens af te stemmen.

Je kunt je aanmelden via tabblad [Aanmelden] of door middel van een e-mail met daarin aan welke cursus je wilt deelnemen.

Tijdens schoolvakanties zijn er geen cursussen.