Keramiekcursus voor kinderen

Bij voldoende deelname (minimaal 5 kinderen) begin ik met een boetseercursus voor kinderen. De kinderen leren veel over klei en de dingen die daarbij horen. Er staan verschillende technieken op het programma, hoe je iets maakt en hoe je dat daarna decoreert. Ze leren wat je allemaal kunt maken met lapjes of rolletjes klei, zoals potjes, tegeltjes en nog veel meer.

De kinderen kunnen hun fantasie ruimschoots gebruiken zowel in het vormen als in de manieren van decoreren.

  • Vormen opbouwen uit rolletjes, reepjes of lappen klei.
  • Tegeltjes, potjes maken uit lapjes en/of rolletjes.
  • Eenvoudige figuurtjes boetseren.
  • Verschillende decoratie technieken (engobes en glazuren).

De cursus bestaat uit 10 lessen van één uur. De kosten zijn € 80,00, dit is inclusief materiaal (klei en glazuur) en het bakken. De groep bestaat uit maximaal 8 kinderen en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het programma is zo opgesteld dat elk kind op zijn eigen niveau bezig kan zijn. Kinderen die afgelopen seizoen de cursus al gevolgd hebben, gaan uiteraard voor bij de inschrijving.

Kinderen kunnen terecht op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur (daarna nog ongeveer 15 min. opruimen). Tijdens schoolvakanties zijn er geen cursussen.

Je kunt je aanmelden via tabblad [Aanmelden] of door middel van een e-mail met daarin aan welke cursus je wilt deelnemen.

Heb je nog vragen, dan kun je me altijd bellen!