Kinderfeestjes

Gedurende anderhalf uur maken de kinderen onder deskundige leiding iets moois van klei: een beeldje, een dierfiguurtje, een potje, een feestmasker enz. Er is van alles mogelijk; dat ligt natuurlijk ook aan de leeftijd van de kinderen. Ieder kind kan iets moois maken!

Tussendoor houden we even pauze, want van al dat ingespannen werken krijg je dorst: er is iets te drinken en ook eentraktatie. Als het werkstuk klaar is, kleuren de kinderen het met gekleurde kleislib.

Wanneer de werkstukken enkele dagen later droog zijn worden ze gebakken. Dan worden ze geglazuurd en nog een keer gebakken. Ik bel op wanneer alles klaar is (dat is ongeveer twee weken na het feestje). De kinderen staan er altijd versteld van hoe mooi hun kunstwerken geworden zijn en houden op die manier een mooie herinnering aan het feestje over.

De kosten voor een kinderfeestje zijn € 100,00 (tot 8 kinderen is deze prijs vast), inclusief materiaal en traktatie; voor een 9e of 10e kind komt er € 12,50 per kind bij.

Je kunt je aanmelden via tabblad [Aanmelden] of door middel van een e-mail met daarin aan welke cursus je wilt deelnemen.

Als je nog vragen hebt kun je me altijd bellen.