Workshops

Creatief en gezellig bezig zijn met je vriendinnen, vrienden, familie of collega’s? Een origineel cadeau maken voor je vriend(in), je ouders..?

Een keramiek-workshop is dan wellicht een uitkomst. Schalen, vaasvormen en theepotten behoren tot de mogelijkheden. Na afloop van de workshop zorg ik voor het bakken en glazuren.

Schalen

Je legt een lap klei in een drukmal en vormt de schaal, waarna je deze naar eigen voorkeur afwerkt. Tijdens de workshop worden enkele eenvoudige decoratietechnieken uitgelegd, die je meteen kunt toepassen op je eigen schaal.

Vaasvormen

Hierbij werk je met lappen leerharde klei. Deze techniek leer je tijdens de workshop. De vorm die je gemaakt hebt kun je decoreren.

Theepotten

Deze maak je met behulp van mallen. De decoratie zorgt voor een eigen uniek kunstwerkje!

Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig. Het enige belangrijke is dat je het leuk vindt om met je handen te werken. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden!

Er zijn twee verschillende workshops:

  • Je kunt een schaal of vorm maken, die wel gebakken maar niet geglazuurd wordt. Dit kan in een workshop van een dagdeel van 2,5 uur. De kosten bedragen € 30,00
  • Wil je je schaal of vorm ook decoreren en glazuren, dan kan dat nadat deze gebakken is, ongeveer twee weken later. Deze workshop bestaat dus uit twee dagdelen; de kosten zijn € 50,00.

De prijzen zijn inclusief materiaal, bakken, glazuren en natuurlijk koffie en thee.

Houdt de website in de gaten voor tijden en data. Bij minimaal 4 personen gaat de workshop door.

Aanmelden als groep kan ook (minimaal 4 en maximaal 7 personen). Tijden en data dan in overleg. Neem contact met me op via tabblad [Aanmelden] of door middel van een e-mail voor afspraken op maat.